SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅHUS FRIIDROTT
Friidrottsskola
Friidrottsskola i sommar på Åhus IP!
2021-03-29 21:37

FRIIDROTTSSKOLAN ÄR NU FULLTECKNAD FÖR I ÅR!

 

Det är svårt att planera i det läget hela världen befinner sig i. Åhus Friidrottsklubb planerar likväl för den traditionsenliga och mycket populära.

Friidrottsskolan utomhus på Åhus IP vardagar under veckorna 25 och 26 (2021-06-21 – 2021-07-02) mellan kl. 9.00 och 11.00.

Aktuella åldersgrupper är 2009 - 2014 och både tjejer och killar är hjärtligt välkomna. Du kan vara nybörjare, provat tidigare eller tränat i någon av våra grupper under vintern, vi kommer att anpassa träningen efter vad du kan och vad du är intresserad av.

 

Du kommer t ex att få prova på att springa kort, springa långt, häcklöpning, längdhopp, höjdhopp, kula, spjut, diskus och att springa stafett. Du får också chansen att lära dig olika sätt att värma upp, styrkegymnastik och smidighetsträning.

 

Friidrottsskolan leds av klubbens aktiva ungdomar som har erfarenhet av olika instruktionsuppdrag både med barn och barn/ungdomar med en funktionsvariation.

 

Om du är intresserad vill vi ha din anmälan senast fredagen den 28 maj. Vi har stopp i antagningen när vi uppnått 50 anmälda barn o ungdomar.

Kostnaden är 400:- (inkl mellanmål). Inbetalningen återbetalas naturligtvis om vi tvingas ställa in lägret.

 

Vi erbjuder hämtning av barn från Sånna och Rönnow, promenad till och från IP, vars önskan sker vid anmälan. Vi återkommer med tider för hämtningen veckan innan lägerstarten.

 

 

Vill du veta mera så hör av dig kvällstid till Kerstin tel.nr. 0730-40 42 07

 

 

 
Följ oss på Facebook!
Covid19, uppdaterat 201124
Klubben är Vaccinerad!
Svensk Friidrott
De nya skoreglerna!
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott