Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS FRIIDROTT
Orange
Åhus Indoor med fina prestationer
2019-02-03 21:55
Ett härligt gäng aktiva från orange grupp genomförde under söndagen en eller flera starter med fina resultat. Ledordet för dagen var mod. Mod att ställa upp i ovana grenar och framförallt mod att ställa upp och tävla. 


Vi börjar med killarna födda 05:

Casper Turesson klarade 1.38 i höjd och med lite mer träning så blir det snart ännu högre. Rasmus Alfredsson var snabb över 60 m, både med och utan häckar. I häck blev det en tredje plats. Gustav Karlström fortsätter att klara höga höjder i stav. Idag var Gustav felfri över 2.50, men sen tog det tyvärr stopp. 

 

Viktor Sällberg, - 04, vill få iväg kulan längre än dagens 7.59. Det går ju på träning! William Jarnemo fick till ett snabbt 60 m-lopp i P15 och nya personliga rekordet är nu 8.15. Arvid Jiwestam tog 1.33 I höjd (pers) och sprang ett stabilt häcklopp. 

 

Linus Lindberg, - 06, hoppade både högt och långt, 1.37 I höjd och 4.27 i längd, vilket ät nytt personligt rekord. Jämngamla Isak Hjelm fick till en lång kulstöt, 7.98, även det nytt pers. 

 

Sen är det tjejerna:

Ellen Rohlen stötte kula och sprang 60 m i F17. Roligt att se dig in action även utanför kastburen, Ellen! Tilde Schack, - 05, förbättrade sitt pers i kula med en halvmeter och det lyder nu 7.84. Lia Dahlqvist och Hedda Månsson höll varandra sällskap i höjd och 60 m. Lia tog 1.33 I höjd och blev trea på 60 m, 8.84 I försöket. Hedda vill och kan hoppa högre I höjd än idag, bara att träna vidare. 9.44 är nytt pers i 60 m för Hedda. 

 

Slutligen vill vi nämna Nicole Björklund och Philip Höglind från gul grupp. Nicole sprang till sig en tredje plats på 60 m. Philip hoppade fint i längd, 3.58.

 

Tack till aktiva och föräldrar för en trevlig helg i Liviushallen!//Maria Åkesson


 
Klubben är Vaccinerad!
Svensk Friidrott
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott