Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS FRIIDROTT
Orange
I Coronatider får alternativa träningsformer hittas
2020-03-24 22:04
Orange grupp har lämnat all inomhusträning och nu sker utomhusträning. På måndagarna har Sara träningen i Kristianstad. På tisdagarna har Kerstin träningen i Åhus.

Åhus IP är inte mogen för oss ännu och då får alternativ träningsform ges i Åhus. Att släppa ute de orange aktiva är som att släppa ut kalvar på grönbete. Tisdagens träning byggde på ”barnet” i de aktiva, ni vet de som kan hålla på hur länge som helst utan att tröttna, då rörelseglädjen är så mycket större än känslan av trötthet.

 

Samling skedde hemma hos Kerstin med badminton som rörelse i väntan på att alla samlats. Där efter gick träningen ut på att jogga mellan olika lekplaster, där styrkepass på 15-20 minuter skedde med alla aktiva i ständig rörelse i kylan. Allt avslutades helt spontant med lek på lekplatser på ett sätt det var länge sedan de gjorde sist, men det sanna barnet växte verkligen fram, på var plats, innan flocken joggade vidare till nästa lekplats för nästa styrkepass. Med sig fick ungdomarna att hemträning i närmiljön är mycket enklare än man tror och att lekplatser är otroligt bra gratisgym ute i friska luften. Träningsvärken i morgon kommer som ett brev på posten från er tränare, som då nöjt ler inombords.//Kerstin 


 
 
Följ oss på Facebook!
Klubben är Vaccinerad!
Svensk Friidrott
De nya skoreglerna!
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott