Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS FRIIDROTT
Röda
Hemma från Torremolinos
2019-05-05 16:10
Den äldsta gruppen brukar åka på träningsläger under slutet av april- början av maj. I år bar det ”tillbaka” till Torremolinos i Spanien och deras snabba banor. Sjutton aktiva och två coacher har klarat av tio tuffa pass med varierad karaktär på arenan, i hotellpoolen, gymmet och i stadens omgivning.
Det har pratats vikten av att äta rätt mat för att både orka träna och tillgodo göra sig träningen samt vikten av vätska, sömn och återhämtning. Det har blivit en del plugg, pingis, kortspel, Yatzi, bad, soldyrkande och god mat. Med andra ord allt som hör till för att få ett lyckat läger. 

Att klara av att åka iväg med en så stor grupp med aktiva som tränar alla grengrupper med få tränare kräver stor hänsyn, kamratskap, samarbete och laganda. Detta är något vi i Åhus har varit väldigt bra på sen klubbens begynnelse. Det lilla Åhus har är unikt och detta ska vi vara stolta över! 

Nu ställer vi in siktet på Stafett-SM i Stockholm 25-26/5 och de kommande seriematcherna där vi står som arrangörer för damernas lagmatch den 30/5. / Alex och Lesley


Nyhetsarkiv
Hemma från Torremolinos2019-05-05 16:10
Snabba lopp i Malmö!2018-05-22 23:04
 
Egna arrangemang
Följ oss på Facebook!
Klubben är Vaccinerad!
Svensk Friidrott
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott