Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS FRIIDROTT
Åhus Indoor
Det finns mycket arbete och engagemang bakom alla framgångar under Åhus Indoor
2020-02-05 22:26
Efter alla härliga reportage från Åhus Indoor på vår hemsida och även i Kristianstadsbladet kommer här ett TACK för alla härliga insatser från er alla. Och då menar jag tack till ALLA. En tävling består av spänning, nervositet, glädje och resultat för alla våra aktiva, både aktiva från vår egen förening men vi ska inte glömma vår betydelse för alla aktiva från andra föreningar. Men allt detta kan inte ske utan alla som gör detta möjligt, alla våra funktionärer, speakers, planerare, fredagsföreberedare, materialförflyttare, sjukvårdare, starters, caféfolket, grillare, målkameragranskare, prispallsdesigners, sekretariat, m.fl.

Vi har fått så mycket positiv feedback från många andra föreningar. Även om hallen är lite trång med mycket folk, har de imponerats av alla trevliga och hjälpsamma funktionärer. Utan er alla som hjälpte till hade Åhus Indoor inte vara möjligt. Vi gör detta tillsammans av flera anledningar. Främst för våra aktiva, så de kan få tävla på hemmaplan och enklare kunna bjuda in nära och kära som kan se och beundra. Vi gör detta dessutom för att visa vilken familjär och välkommande klubb vi är för alla, för ung som gammal, aktiv som publik. Vi gör det som en inkomst för vår klubb så att våra aktiva i sin tur kan få träning i hallar, får tävla runt om och för våra årliga gemensamma aktiviteter. Vi ska vara stolta över oss, var och en och som förening. Vi har skapat minnen för livet för oss och andra, med positiv känsla. Vad mer kan vara värdefullt att ta med sig från en vanligt februarihelg.

 

Se bilder från några av alla insatser. Tryck på bilden så blir den större. Och återigen: Stort TACK! Detta gör vi om igen under sommarspelen i juli.//Kerstin Karlström 


 
 
Följ oss på Facebook!
Klubben är Vaccinerad!
Svensk Friidrott
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott