Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS FRIIDROTT
Resultattävlingar
Grönsvart stötte och hoppade in julen
2018-12-22 15:09
Ett vettigt och friskt sätt att inviga julfirandet kan vara att via våra Resultattävlingar på något sätt legitimera intaget av det kommande julbordets frestelser och intresset var kanske just därför överraskande stort
Förutom såväl yngre aktiva (gula, orangea och rödgröna grupperna) som veteraner från hemmaklubben gästades vi av - som vanligt frestas man säga - röda entusiaster från HAIS och glädjande nog även såväl veteraner som manliga seniorer från Contact. Kula var den gren som lockade totalt sett flest starter, hela 25 (totalt 36). Här noterades fina o jämna resultat av tjejerna i F15 o F17 men även av de yngre grabbarna.

Grenen tresteg är ju spektakulär och ibland undrar man hur den egentligen "kom till". Att som protokollförare på nära håll se veteranerna utmana sin kropp med den belastning i varje hoppsteg som detta innebär kräver såväl starka nerver som en lättåtkomlig sjukvårdsväska (som dessbättre ej behövde användas). Alla kom undan helskinnade och när dessutom maktstriden hos familjen Jiwestam slutade i remi avslutade de flesta dagen med ett stillsamt leende.

Nu väntar närmast den 24 dec en sk "rörelseaktivitet", ett samarbetsprojekt mellan Åhus FIK, Skåneidrotten och Skånes Horn av Afrika.
Därefter nya fräscha resultattävlingar den 29 dec i höjd och stav


Mats Larsson

 
Klubben är Vaccinerad!
Föreningsdagar
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott