Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS FRIIDROTT
Resultattävlingar
Hopparnas dag vid resultattävlingarna
2018-12-29 14:53
Dagens resultattävlingar i Liviushallen kan man lite vitsigt kalla för Nyårshoppet då det var grenarna höjdhopp och stavhopp som stod på programmet.
Dessa grenar kan i vissa kretsar uppfattas som lite spektakulära och för en hel del friidrottare och coacher lite ångestladdade. Därför var det glädjande att se så pass många - i alla fall i stavhopp - relativt orutinerade yngre atleter ta chansen i en tävling med företrädesvis lokala förmågor (om vi nu räknar in HAIS i den skaran). Att recensera de individuella resultaten - bortsett från innebandyspelaren Emil Hansson som i gympadojjor och med 6 - 7 stegs ansats studsade över 1,71 m i höjd och nybörjarna Casper Thuresson i höjd o stav samt Lia Dahlqvist i stav skaffa sig nödvändig erfarenhet inför framtida uppgifter - hoppar (hrm, hrm) vi över denna gång och konstaterar att de kan vara fullt nöjda med sina insatser.  

Vi vill dock påminna om avslutningen av våra Resultattävlingar den 5 januari och då i längd och viktkastning för tjejer och till dess.....skippa de inköpta raketerna och gör den sk mänskliga klappvarianten. Mats Larsson

 
Klubben är Vaccinerad!
Föreningsdagar
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott