Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS FRIIDROTT
Löpargrupper
Firenze Marathon och Kristianstads Trail - helgens löparutmaningar
2018-11-25 21:03
När övriga Sverige förberedde sig för en helg via Vinterstudion (perfekt nov - dec -terapi) fanns vissa av våra tappra löpare i olika uppvärmningsfaser i Florens och i Bockebodaterrängen
I Florens fanns Pontus Nilsson - gula gruppens tränare - på plats och vi hoppas att han hann med att insupa atmosfären från detta italienska kulturnäste. Enl egen uppgift fungerade det bra ända till 39 km då den inte helt obekanta väggen dök upp och gjorde sista tre km jobbiga. Pontus landade i mål på 3,57,13 tim i detta 35:e Firenze Marathon som tillika var Pontus sjunde maratonlopp alla kategorier.

Årets Kristianstads Trail var lite kylig men inte så blöt som fjolårets. Grönsvarta grabbar på plats var Hampus Börjesson -93 som sprang 12 km  - varianten på 53,20 vilket gav en fin tredjeplats. Den längre varianten på 25km hade Patrik Helgesson på en fin - fin fjärde plats via tiden 2,14,55 tim. Lite besviken var Patrik som låg tvåa med fem km kvar men hade då inte den där riktiga riktiga krämen kvar i de sista uppförsbackarna. Trots detta gillade han utmaningen!! 

Om Roger Szymasko inte sprang? Klart han gjorde, han springer alltid och denna gång på 2,28,55 tim vilket gav plats 18 och han var tillfreds med sin insats. Vår löpcoach Ola C fick tyvärr ställa in pga sjukdom men inget lopp utan en Cedergren på plats. Barnen Ella o Jack gjorde vad de kunde för att hålla den Cedergrenska flaggan i topp och klarade sina 5,4 km - lopp med glans.

Nästa helg startar inomhussäsongen via Julchansen i Malmö och Julklapssjakten i Göteborg. Veckan efter - den 6 dec - väntar Luciastafetten i Råby.....så håll ut!!


Mats


Nyhetsarkiv
San Silvestre de Zegema2019-01-01 11:40
 
Klubben är Vaccinerad!
Svensk Friidrott
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott