Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS FRIIDROTT
Löpargrupper
Nyårsfesten inleddes med löpning
2018-12-31 15:08
Världen runt arrangeras idag och i morgon olika Sylvesterlopp eller om man så vill sk Nyårslöp. I våra trakter arrangerar Ystads IF - Friidrott och UF Contact i Olofström sina resp lopp idag
Genom åren har grönsvart varit representerade flitigt framför allt i Olofström men så var inte fallet i år utan det var Sandskogen i Ystad som bland det nya deltagarrekordet på ca 630 löpare även fick se Hampus Börjesson från vår klubb som på nytt gjorde ett utmärkt lopp. Hampus sprang 5 - km - varianten och landade på fina 16,47 min. I vanlig ordning visade Hampus klocka lite mindre än 5 km men vi gläds åt den fina tiden vilket också innebar plats 2 totalt och med många aktningsvärda namn bakom sig i resultatlistan och med endast två sek bakom segraren Mikael Fågelborg från Björnstorp skall han vara nöjd med inledningen av årets sista dag. Hade inte avståndsmarkeringarna på slutet varit tveksamt placerade hade nog hans spurtförmåga räckt till en första plats men det är OK med lte bubbel ändå..

Efter allt nyårsfirande startar inomhussäsongen på fullt allvar med tävlingar varje helg med start den 12 - 13 jan med KA 2 -spelen i Karlskrona, Sprinterträffen Lund och Malmö Challenge i Malmö samtidigt som vi börjar plantera in .....Åhus Indoor den 2 och 3 februari.

"Modet att vinna måste alltid vara större än rädslan att förlora"


Mats


Nyhetsarkiv
San Silvestre de Zegema2019-01-01 11:40
 
Klubben är Vaccinerad!
Föreningsdagar
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott