Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS FRIIDROTT
Löpargrupp Yngre

Unga gardets dag i Lidingöloppet
2019-09-29 15:25
Under söndagen var det de yngre löparnas tur att kämpa sig igenom Lidingöterrängen- För många en ny upplevelse både vad gäller terräng och antalet löpare. Lite skillnad mot en klubbtävling är det ju.
De grönsvarta kämparna gjorde bra ifrån sig även om en viss anspänning fanns i form av fladdrande magfjärilar vilket för anses fullt normalt. Dagens sträckor var från sex km för 15 - åringarna till 1,7 km för de allra yngsta P7/F7 medan 12 och 13 - årsklasserna sprang tre km.

I grönsvart (nåja rosa också) sprang fyra Åhuslöpare denna söndag och Ander Månsson i P8 på ett sådant sätt att han via sin sedvanliga patenterade raketspurt tog en superfin andraplats och fick  dessutom göra en scenintervju efter loppet. Daags för mediaträning kanske? Mikel Månsson och Elias Danarö (han i rosa)sprang tre km - varianten och kom ifrån det tuffa loppet med all heder i behåll och skaffade sig mycket värdefull erfarenhet inför framtiden. Lillebror Axel Danarö är lite smårutinerad på Lidingöloppet och hade inga problem i år heller med 1,7 km - varianten.

Nu hoppas vi att gänget tar med sig mycket erfarenhet och glädje från helgens upplevelse och kan omsätta det i kommande lopp på hemmaplan där terräng - DM i Genarp väntar nästa helg.

Mats L

Nyhetsarkiv
San Silvestre de Zegema2019-01-01 11:40
 
 
Följ oss på Facebook!
Klubben är Vaccinerad!
Svensk Friidrott
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott