Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS FRIIDROTT
Aktivas Råd
Med representanter från röda gruppen, gröna gruppen samt löpargruppen har vi fått äran att tillsammans utgöra de aktivas råd. 
Meningen med rådet är att vi ska föra er, det vill säga de aktivas, talan och vara länken mellan friidrottsutövarna i Åhus FIK och Åhus FIK:s styrelse. Under våra träffar kommer vi lyfta och diskutera möjligheter till förbättring för de aktiva i klubben genom att lägga fram förslag och synpunkter till styrelsen i syfte att utveckla verksamheten.
Nu till det viktigaste, vi behöver din hjälp! Har du något du vill förändra, förbättra eller något som du önskar föra fram och lyfta på ett högre plan? Nu har du möjlighet att påverka. Du gör det enklast genom att kontakta oss via mail aktivasrad@ahusfik.se där du konkretiserar problemet/förslaget och eventuellt ger förslag på lösning.
För att alla ska våga framföra sina synpunkter kommer självklart inlägg och förslag lämnas över till styrelsen som anonyma, undertecknade av de aktivas råd, om inget annat önskas.
Alla synpunkter är viktiga, tillsammans kan vi göra skillnad. 
Vi ser fram emot ett gott samarbete!

Vänligen 
De aktivas råd;
Truls Månsson (röda gruppen), Erik Lindberg (röda gruppen), Cornelia Helgesson (röda gruppen), Hannah Hansson (röda gruppen), Nora Kindberg (gröna gruppen), Hampus Börjesson (löpargruppen)

 
Klubben är Vaccinerad!
Nya Regler!
Föreningsdagar
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott