SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅHUS FRIIDROTT

Allmäna policyregler
Åhus Friidrottsklubb välkomnar alla att vara med och delta i klubbens verksamhet oavsett ålder, kön, sexuell läggning, etnicitet, 
religion/trosuppfattning eller förmåga/talang. Vår friidrottsklubb genomsyras av glädje och gemenskap som gör det möjligt för 
alla att vara med utifrån sina egna förutsättningar och egen ambitionsnivå. Vi vill bedriva all verksamhet så att vi ska kunna ha 
roligt, må bra och prestera mer.
Rent spel och ärlighet är en förutsättning för tävlande på lika villkor. Det innebär att alla håller sig inom ramarna för överenskommelser 
och en god etik och moral. Att verka mot fusk, doping, en osund ekonomi, mobbning, trakasserier och våld såväl på som utanför  
idrottsarenan är en självklarhet i vår förening.
Grundläggande policy Samtliga medlemmar eller dess föräldrar förväntas ta del av och följa klubbens policyregler.
   
Medlemsavgifter Beslutas av årsmötet. Betalas enligt förfallodatum på fakturan. Betald medlemsavgift innebär  medlemskap för innevarande år och rättighet att utnyttja klubbens förmåner. 
   
Tävlingsanmälningar Görs till respektive tränare, i regel 3 dagar innan den officiella anmälningstiden går ut.
   
Startavgifter Betalas av klubben under förutsättning att medlemsavgiften är betald, klubbens policys följs och den aktiva deltar i klubbens träningar. Klubben står maximalt för tre grenar per tävlingsdag (exklusive eventuella stafetter). Vill den aktive anmäla sig till fler grenar ska startavgiften för dessa grenar utan anmodan betalas in till klubbens BG 455-3640. Ange namn och tävling.
   
Uteblir du från tävlingsstart Utan att ha meddelat förhinder betalar du själv startavgiften till klubben
   
Efteranmälan till tävlingar Har normalt dubbel avgift och du ansvarar själv för den del som läggs på den normala avgiften. Klubben fakturerar tilläggsavgiften i efterhand.
   
Tävlingskläder Medlemmar ska bära klubbens tävlingsdräkt eller T-shirt vid tävlingar. Kontakta klädansvarig om du önskar köpa kläder.
   
Laguttagningar Görs av tränarteamet i samråd med den tävlande och med lagets bästa för ögonen. Att ställa upp i seriematcherna har högsta prioritet.
   
Funktionärer Vid egna tävlingsarrangemang ska varje medlem och/eller anhöriga kunna medverka som funktionär.
   
Att komma i tid Det är viktigt att komma i tid till träning och vi startar alltid på utsatt tid. Att komma för sent kan innebära att du missar t ex viktig information och uppvärmning vilket i sin tur kan medföra skador.
   
Kan du inte träna Meddelar du din tränare. Har du varit borta en vecka från träningen är det viktigt att du kontaktar din tränare för att kolla så att du inte missat någon information om tider, tävlingar etc.
   
Gemensamma aktiviteter Det är viktigt att du som aktiv eller vårdnadshavare ställer upp vid gemensamma aktiviteter som fixardagar, loppisdagar samt som funktionär vid våra egna arrangemang.
   
Försäljningar etc Klubbens målsättning är att minimera försäljningar för de aktiva av exempelvis lotter, kläder etc i så stor utsträckning som möjligt. Dock är detta emellanåt nödvändigt för att kunna hålla låga medlemsavgifter och bibehålla nuvarande policyregler. Styrelsen fattar beslut om eventuella försäljningar och samtliga aktiva förväntas delta.
   
Kostnadsersättningar Se separat policy för kostnadsersättningar vid resor etc.
Policyreglerna är senast uppdaterade och fastställda av styrelsen 2017-11-14.
Policy för kostnadsersättningar och resor

Policy för kostnadsersättningar och resor Åhus FIK 2017-11-14.pdf »


Policyn är uppdaterad av styrelsen 2017-11-14 och börjar gälla omgående.

 
Följ oss på Facebook!
Covid19, uppdaterat 201124
Klubben är Vaccinerad!
Svensk Friidrott
De nya skoreglerna!
Låna klubbens släp?
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott