Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS FRIIDROTT
Välkommen till Åhus Friidrott!

Friidrott är en idrott som ALLA kan utöva, oavsett ålder, kroppsstorlek och kön. Det är en allsidig och bred idrott som tränar hela kroppen och alla muskelgrupper. Under lekfulla och omväxlande former och med kunniga och utbildade ledare och tränare som tar hand om dig och din nyfikenhet på friidrott, efter ett tag kommer du också få möjligheter att prova på att tävla.

I vår idrott tränar flickor och pojkar på samma villkor och tillsammans, vilket också tränar gemenskap, den sociala biten och samspelet mellan könen. Vi bedriver träningar för åldersgrupper från 6 år och uppåt och har träningar såväl utom- som inomhus. 


Är du intresserad av att träna friidrott med oss? - Fyll i anmälan här >>

Ledaren kommer sedan att kontakta dig!

Åhusmästerskapen
Hagel och förkylningar desarmerade antalet startande under fjärde och sista KM kvällen
2019-09-18 14:07, Åhusmästerskapen
Så kom den fjärde och avslutande KM kvällen. Solen svek oss rejält men grillen höll oss varma, stort tack till vår trogna grillmästare i detta väder! Förkylningarnas tid hade också slagit till så det var många strykningar, men det kom en tapper skara som ville göra upp om titlarna i de sista KM grenarna
Åhusmästerskapen
Tidsprogram, startlistor, resultat
2019-09-15 19:12, Åhusmästerskapen
USM-brons till Sydney!!!
2019-09-15 16:36
Den andra dagen präglades av ännu mer blåst och gråa moln även om solen sken under längdtävlingen. Givetvis påverkade vädret resultaten men det var lika för alla- och som vi brukar säga, den som bryr sig minst går det bäst för! 
Sydney vilar som trea
2019-09-14 18:33
Säsongens sista mästerskap USM/JSM i mångkamp arrangeras i år av Varbergs GIF på fina Påskbergsvallen som bl.a. stått värd för en GP tävling i år. På plats för att tampas om framskjutna placeringar i flickor 15 är Sydney Karström-04.
Castorama
Castoramagänget fightades även mot vädret
2019-09-14 16:09, Castorama
Som så många gånger förr kan vädret och speciellt vinden ställa till det för kastarna så här när hösten knackar på dörren. Temperaturen var behaglig, lite regnstänk som hanterades väl och sedan gällde det att bli kompis med vinden. Speciellt i diskus blev det lite konstiga diskusvinklar som inte påminde om Daniel Ståhls.
Egna arrangemang
Nyheter från våra grupper
Åhusmästerskapen, 15/09 19:12 
Åhusmästerskapen, 11/09 14:58 
Åhusmästerskapen, 08/09 21:19 
Castorama, 07/09 18:45 
 
Klubben är Vaccinerad!
Svensk Friidrott
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott