Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS FRIIDROTT
Välkommen till Åhus Friidrott!

Friidrott är en idrott som ALLA kan utöva, oavsett ålder, kroppsstorlek och kön. Det är en allsidig och bred idrott som tränar hela kroppen och alla muskelgrupper. Under lekfulla och omväxlande former och med kunniga och utbildade ledare och tränare som tar hand om dig och din nyfikenhet på friidrott, efter ett tag kommer du också få möjligheter att prova på att tävla.

I vår idrott tränar flickor och pojkar på samma villkor och tillsammans, vilket också tränar gemenskap, den sociala biten och samspelet mellan könen. Vi bedriver träningar för åldersgrupper från 6 år och uppåt och har träningar såväl utom- som inomhus. 


Är du intresserad av att träna friidrott med oss? - Fyll i anmälan här >>

Ledaren kommer sedan att kontakta dig!

VSM i Huddinge – Åhus fanns på plats om än i decimerat antal i år
2019-08-22 10:16
Veteran-SM kan inte förstås utan att upplevas. Här gäller det inte på samma vis som för de yngre att ”Modet att våga är viktigare än resultatet” utan här gäller mer ”Glädjen att ännu kunna delta utan att skada sig”. 
Gustav trivdes i Varberg - klubbrekordet i stav putsades ytterligare
2019-08-20 21:43
Getabockspelen fick känna av samma väder så som herrarnas och damernas kamp i seriematcherna under helgen. Men under söndagen lättade regnet något då Gustav Karlström intog Varbergs otroligt imponerande friidrottsarena och arrangemang
Herrarna visade i seriematchen att Åhus friidrott inte bara består av ett grymt bra damlag
2019-08-19 18:27
Då damerna krigade på i Div I´s seriematch i Falkenbergs regn, krigade herrarna på i div III i Ljungby, där det också regnade, om än något mindre och framför allt mindre blåsigt
Stark upphämtning av damlaget
2019-08-17 20:38
Inför dagens seriematch fanns vissa frågetecken kring hur det skulle bli med Damlaget efter diverse avhopp och klubbövergångar och inte blev det lättare när väderprognosen visade på regn och rusk. När matchen väl drog igång så visade dock tjejerna från Åhus FIK att de var starkare än vädret och i många fall även motståndarna! 
Dam- och Herrlaget i Götalandscupen på lördag
2019-08-15 13:14
På lördag är det åter dags för vårt dam- resp herrlag att delta i Götalandscupens seriematcher. Damerna beger sig till Falkenberg o herrarna till Ljungby och det luktar revansch för båda lagen efter omgång ett av den 30 maj.
Egna arrangemang
Nyheter från våra grupper
Åhusmästerskapen, 13/08 08:57 
Castorama, 07/08 12:25 
 
Klubben är Vaccinerad!
Svensk Friidrott
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott