SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅHUS FRIIDROTT

Välkommen till Åhus Friidrott!

Friidrott är en idrott som ALLA kan utöva, oavsett ålder, kroppsstorlek och kön. Det är en allsidig och bred idrott som tränar hela kroppen och alla muskelgrupper. Under lekfulla och omväxlande former och med kunniga och utbildade ledare och tränare som tar hand om dig och din nyfikenhet på friidrott, efter ett tag kommer du också få möjligheter att prova på att tävla.

I vår idrott tränar flickor och pojkar på samma villkor och tillsammans, vilket också tränar gemenskap, den sociala biten och samspelet mellan könen. Vi bedriver träningar för åldersgrupper från 4 år och uppåt och har träningar såväl utom- som inomhus. 

 

Är du intresserad av att träna friidrott med oss? - Fyll i anmälan här »

Ledaren kommer sedan att kontakta dig!

Valencia Marathon hade grönsvart besök
2021-12-05 19:30
Foto: okända

Mitt i decemberrusket och med bitande vindar o snö i luften valde vår löparveteran Henke Höglind att tillfälligt lämna landet för att testa maratonformen i ur temperatursynpunkt betydligt behagligare Valencia i Spanien. Även om blåsten nu blev besvärlig för löparna..

Vintern kom, sågs o förhoppningsvis besegrades
2021-12-02 22:30
Foto: Magnus J ( på bilden saknas Mikel)

Så kom den då. Vintern med ostliga vindar, lite pudersnö och - 2 grader som för oss boende i Åhus är värre än -15 på Åreskutans topp. Dock hindrade det inte Guldgruppens löpare för att i vanlig ordning avverka sitt torsdagspass på Slingan vid Åhus Camping.

Förra årets succe fortsätter!
2021-12-01 07:30

Välkommen på nyårsfest med Lotta Engberg och Stefan Odelberg.

Även i år har ni möjlighet att köpa lotter av Åhus Friidrott och samtidigt stödja vår förening

Röda (2004 - äldre)
Nu har vi kastat loss
2021-11-27 20:00, Röda (2004 - äldre)
Foto: Hanna Lindblad

Julen närmar sig och med den en efterlängtad inomhussäsong som tyvärr fick ställas in förra året p.g.a ni vet vad.. I helgen har kastarna smugit igång i såväl Liviushallen som i Tresteget (Varberg). Tävlingarna gav starka besked och det är härligt att se hur höstens tunga träning har gett effekt. 

Inomhussäsongen har startat upp
2021-11-27 19:30
Foto: Lasse Hallberg, Stoffe Danarö

Så är den då igång den efterlängtade inomhussäsongen. Platsen för demna premiär var Atleticum i Malmö med anrika Heleneholm IF som arrangör.

 

Ensam är stark
2021-11-21 20:30

Efter ett års ofrivilligt uppehåll pga COVID -19 arrangerade på nytt Härlövs IF populära Kristianstad Trail med epitetet "Ett riktigt terränglopp" denna söndag den 21 november.

Vem byggde egentligen pyramiderna?
2021-11-18 13:03
Foto: Kristianstadsbladet

Vem byggde egentligen pyramiderna?

Var det egyptierna eller Åhus FIK:s unga Damlag av årgång 2009?

Kristianstadsbladet om Minispelen
2021-11-17 10:52

Kristianstadsbladet besökte oss och publicerade idag en trevlig artikel om Minispelen! (Betalartikel för de med inloggning).

 

https://www.kristianstadsbladet.se/sport/minispelen-tillbaka-efter-pandemin-intresset-nastan-dubbelt-sa-stort-2aa42dd7/

Grönsvart på Veteran - SM
2021-11-16 18:04
Foto: bl a Mats L

Redan den gångna helgen arrangerades Veteran - SM inomhus i Westinghouse Arena i Västerås. Grönsvart representerades som så många gånger förr av Magnus Jiwestam - Persson.

 
Följ oss på Facebook!
Tävlingsregler 2021
Klubben är Vaccinerad!
Låna klubbens släp?
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott