Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS FRIIDROTT

Välkommen till Åhus Friidrott!

Friidrott är en idrott som ALLA kan utöva, oavsett ålder, kroppsstorlek och kön. Det är en allsidig och bred idrott som tränar hela kroppen och alla muskelgrupper. Under lekfulla och omväxlande former och med kunniga och utbildade ledare och tränare som tar hand om dig och din nyfikenhet på friidrott, efter ett tag kommer du också få möjligheter att prova på att tävla.

I vår idrott tränar flickor och pojkar på samma villkor och tillsammans, vilket också tränar gemenskap, den sociala biten och samspelet mellan könen. Vi bedriver träningar för åldersgrupper från 6 år och uppåt och har träningar såväl utom- som inomhus. 


Är du intresserad av att träna friidrott med oss? - Fyll i anmälan här >>

Ledaren kommer sedan att kontakta dig!

Dags att välja Funktionärspass inför friidrottsåret 2020
2019-11-16 15:13

Om du eller ditt barn är aktiva i Åhus Friidrottsklubb är det snart dags att välja funktionärspass inför friidrottsåret 2020. En enkät kommer under helgen att mailas ut till dig och i den har du möjlighet att välja arbetspass.

Åhus FIK behöver hjälp före, under och efter tävlingarna. Riktvärde är två tillfällen per barn i verksamheten. 

Väljer du att hjälpa till med andra uppdrag än själva funktionärsskapet (t.ex. statistikansvarig, sponsorgrupp) räcker det med en gång per barn som riktvärde. 

Du kommer att placeras i två pass. De som anmält önskemål kommer att placeras i önskade datum/uppdrag (i mån av plats) och de som inte anmält önskemål via enkäten kommer att placeras på lediga pass. Räkna med att ett arbetspass är 3-5 h.

Sista svarsdatum för enkäten är 29/11. Uteblivet svar innebär att man kommer att placeras på ledigt pass.

Hälsningar

StyrelsenÅhus Indoor
Inbjudan 2020
2019-11-14 20:23, Åhus Indoor
Åhus FIK hälsar er återigen välkomna till  Åhus Indoor - lördagen den 1 och söndagen den 2 februari 2020 i Liviushallen, Öllsjö
Beräknad start är klockan 09:00 båda dagarna. Se tidsprogram för detaljerade starter under fliken TÄVLINGSINFO (länk inom kort)
Minispelen
Reportage från Kristianstadsbladet
2019-11-13 20:30, Minispelen
Friidrottsförbundet lyfter fram Åhus FIK som en stor förebild

Minispelen
Minispelen – årets roligaste tävling där alla är segrare
2019-11-10 18:34, Minispelen
För tionde året arrangerade vi, Åhus FIK, Minispelen – tävlingen där ”modet att våga är viktigare än resultatet”. Här får man prova grenarna flera gånger utan att man jämförs med andra eller slås ut. Här är det bara man själv som ser sitt resultat i sitt personliga resultatkort och man får ingen placering, ingen ranking, utan har bara roligt under tävlingen och kämpar på flera gånger om för att förbättra sitt eget resultat
Topp 20 - utomhus - Sammanfattning
2019-11-08 11:36
Utomhussäsongen har gjort bokslut i och med Castoramas avslutning - som vi återkommer till - och vi kan redovisa slutställningen via de aktivas årsbästalistor. Förvisso kan kanske något resultat slinka in från andra breddgrader än vår egen men det känns angeläget att slutföra utomhussäsongen då inomhusvarianten knackar på dörren.
Nyheter från våra grupper
Åhus Indoor, 14/11 20:23 
Minispelen, 13/11 20:30 
Åhus Indoor, 11/11 22:14 
Minispelen, 07/10 21:28 
Löpargrupper, 30/09 11:06 
 
Egna arrangemang
Klubben är Vaccinerad!
Svensk Friidrott
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott