Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS FRIIDROTT
Välkommen till Åhus Friidrott!

Friidrott är en idrott som ALLA kan utöva, oavsett ålder, kroppsstorlek och kön. Det är en allsidig och bred idrott som tränar hela kroppen och alla muskelgrupper. Under lekfulla och omväxlande former och med kunniga och utbildade ledare och tränare som tar hand om dig och din nyfikenhet på friidrott, efter ett tag kommer du också få möjligheter att prova på att tävla.

I vår idrott tränar flickor och pojkar på samma villkor och tillsammans, vilket också tränar gemenskap, den sociala biten och samspelet mellan könen. Vi bedriver träningar för åldersgrupper från 6 år och uppåt och har träningar såväl utom- som inomhus. 


Är du intresserad av att träna friidrott med oss? - Fyll i anmälan här >>

Ledaren kommer sedan att kontakta dig!

Kallelse till årsmöte
2020-02-16 13:17


Söndagen den 29:e mars 2020 är samtliga medlemmar i vår förening välkomna på årsmöte på EFS-gården i Åhus. Vi börjar kl. 14.00 och det bjuds på smörgåstårta, kaffe, saft och kanelbulle.

Under mötet kommer bland annat stipendier delas ut, ny styrelse att väljas, medlemsavgifter för 2021 fastställas, verksamhetsberättelse och årsbokslut att hanteras samt redogörelse från klubbens revisor.

Eventuella motioner (förslag från medlemmar) ska vara styrelsen tillhanda senast fyra veckor innan årsmötesdagen.

Vill ni vara med och påverka hur vår förening ska drivas i framtiden är det ett utmärkt tillfälle att göra det.

 

Hjärtligt välkomna!

 


Hälsningar

Styrelsen

Grönsvart i Karlskrona
2020-02-15 21:14

Idag (lördag) arrangerade KA 2 Sunna Open i Karlskrona. Ett gäng grönsvarta aktiva tog chansen att testa formen inför kommande mästerskap medan andra satte punkt för inomhussäsongen. 

Grönsvart kammade hem 16 skånska mästartitlar
2020-02-10 18:39
Skånska mästerskapen eller DM inomhus arrangerades under början av februari av Åhus FIK via Åhus Indoor och i Malmö med hjälp av Heleneholms IF och Atleticumspelen. Under de senaste 8 - 10 åren har skånsk friidrott brottats med "statusproblem" gällande DM. Olika varianter har provats och nu gällande form har fungerat skapligt trots avsaknaden av de stora "lämmeltågen".
Åhus tog Malmö med storm
2020-02-09 15:48

Atleticumspelen är en av två avslutande tävlingar i närområdet för säsongen om man inte ska delta på något mästerskap. En skara grönsvarta kämpar tog sig till Malmö trots varningar om storm. 

Åhus Indoor
Det finns mycket arbete och engagemang bakom alla framgångar under Åhus Indoor
2020-02-05 22:26, Åhus Indoor
Efter alla härliga reportage från Åhus Indoor på vår hemsida och även i Kristianstadsbladet kommer här ett TACK för alla härliga insatser från er alla. Och då menar jag tack till ALLA. En tävling består av spänning, nervositet, glädje och resultat för alla våra aktiva, både aktiva från vår egen förening men vi ska inte glömma vår betydelse för alla aktiva från andra föreningar. Men allt detta kan inte ske utan alla som gör detta möjligt, alla våra funktionärer, speakers, planerare, fredagsföreberedare, materialförflyttare, sjukvårdare, starters, caféfolket, grillare, målkameragranskare, prispallsdesigners, sekretariat, m.fl.
Nyheter från våra grupper
Resultattävlingar, 12/01 13:53 
Resultattävlingar, 16/12 15:35 
Löpargrupper, 05/12 22:17 
 
Egna arrangemang
Följ oss på Facebook!
Klubben är Vaccinerad!
Svensk Friidrott
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott