Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS FRIIDROTT
Välkommen till Åhus Friidrott!

Friidrott är en idrott som ALLA kan utöva, oavsett ålder, kroppsstorlek och kön. Det är en allsidig och bred idrott som tränar hela kroppen och alla muskelgrupper. Under lekfulla och omväxlande former och med kunniga och utbildade ledare och tränare som tar hand om dig och din nyfikenhet på friidrott, efter ett tag kommer du också få möjligheter att prova på att tävla.

I vår idrott tränar flickor och pojkar på samma villkor och tillsammans, vilket också tränar gemenskap, den sociala biten och samspelet mellan könen. Vi bedriver träningar för åldersgrupper från 6 år och uppåt och har träningar såväl utom- som inomhus. 


Är du intresserad av att träna friidrott med oss? - Fyll i anmälan här >>

Ledaren kommer sedan att kontakta dig!

Nytt klubbrekord i längd av Sydney
2020-02-23 16:40
Foto: Christine Karström
I Friidrottens hus i Göteborg arrangerade Mölndals AIK MAIK Indoor i helgen. På plats från klubben var Sydney Karström-04 för att testa formen inför stundande IUSM. 
Friidrottssuccé under Sportlovet
2020-02-19 17:44

Sportlovet är ett skyltfönster för klubbar att visa att de finns, att det är roligt att röra på sig, att det finns en tillhörighet, en plats där man kan få drömma, träffa kompisar och delta på lika villkor. 

Kallelse till årsmöte
2020-02-16 13:17


Söndagen den 29:e mars 2020 är samtliga medlemmar i vår förening välkomna på årsmöte på EFS-gården i Åhus. Vi börjar kl. 14.00 och det bjuds på smörgåstårta, kaffe, saft och kanelbulle.

Under mötet kommer bland annat stipendier delas ut, ny styrelse att väljas, medlemsavgifter för 2021 fastställas, verksamhetsberättelse och årsbokslut att hanteras samt redogörelse från klubbens revisor.

Eventuella motioner (förslag från medlemmar) ska vara styrelsen tillhanda senast fyra veckor innan årsmötesdagen.

Vill ni vara med och påverka hur vår förening ska drivas i framtiden är det ett utmärkt tillfälle att göra det.

 

Hjärtligt välkomna!

 


Hälsningar

Styrelsen

Grönsvart i Karlskrona
2020-02-15 21:14

Idag (lördag) arrangerade KA 2 Sunna Open i Karlskrona. Ett gäng grönsvarta aktiva tog chansen att testa formen inför kommande mästerskap medan andra satte punkt för inomhussäsongen. 

Grönsvart kammade hem 16 skånska mästartitlar
2020-02-10 18:39
Skånska mästerskapen eller DM inomhus arrangerades under början av februari av Åhus FIK via Åhus Indoor och i Malmö med hjälp av Heleneholms IF och Atleticumspelen. Under de senaste 8 - 10 åren har skånsk friidrott brottats med "statusproblem" gällande DM. Olika varianter har provats och nu gällande form har fungerat skapligt trots avsaknaden av de stora "lämmeltågen".
Nyheter från våra grupper
Resultattävlingar, 12/01 13:53 
Resultattävlingar, 16/12 15:35 
Löpargrupper, 05/12 22:17 
 
Egna arrangemang
Följ oss på Facebook!
Klubben är Vaccinerad!
Svensk Friidrott
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott