ÅHUS FRIIDROTT
Välkommen till Åhus Friidrott!

Friidrott är en idrott som ALLA kan utöva, oavsett ålder, kroppsstorlek och kön. Det är en allsidig och bred idrott som tränar hela kroppen och alla muskelgrupper. Under lekfulla och omväxlande former och med kunniga och utbildade ledare och tränare som tar hand om dig och din nyfikenhet på friidrott, efter ett tag kommer du också få möjligheter att prova på att tävla.

I vår idrott tränar flickor och pojkar på samma villkor och tillsammans, vilket också tränar gemenskap, den sociala biten och samspelet mellan könen. Vi bedriver träningar för åldersgrupper från 6 år och uppåt och har träningar såväl utom- som inomhus. 


Är du intresserad av att träna friidrott med oss? - Fyll i anmälan här >>

Ledaren kommer sedan att kontakta dig!

Gula (2006 - 2008)
I helgen hade Gula gruppen en aktivitetsdag i Furuboda
2018-04-16 22:04, Gula (2006 - 2008)
Under en solig och fin lördagsmorgon träffades gruppen vid Furuboda folkhögskola för att umgås och lära känna varandra bättre.
Öppet hus på det nya arenaområdet
2018-04-15 17:08
Idag var det öppet hus på den nya arenan inne i Kristianstad och på plats för att representera Åhus Friidrott fanns Maria Johansson, Nora Kindberg och Moa Kjellander.
Den grönsvarta veteranarmén testade Österlen Spring Trail 2018
2018-04-15 12:17
Denna helgen var det dags igen för Österlen Spring Trail som under åren successivt utvecklats till ett välbesökt arrangemang och då även med grönsvart deltagande.Tävlingen pågår med olika löpvarianter under två dagar alltifrån 5 km upp till 60 km (puh)
Åhus FIK var med och invigde nya arenaområdet!
2018-04-14 19:28
Idag var det äntligen dags att inviga Kristianstads nya arenaområde. Vi friidrottare får visserligen vänta ca 2 månader till innan vi kan börja träna på Kristianstad IP igen men det känns verkligen att det är nära nu! På schemat stod det två fotbollsderbyn mellan KDFF-Vittsjö och KFC-Lund.
Mångfaldsloppet - Stora Torg Kristianstad 4 maj Start kl. 15.00
2018-04-12 14:36
MÅNGFALDSLOPPET GENOMFÖRS SOM EN AKTIVITET UNDER SKÅNE LYFTER. UNDER EFTERMIDDAGEN KOMMER DET ERBJUDAS FLERA OLIKA PROVA PÅ AKTIVITETER OCH UPPVISNINGAR. HOPPAS VI SES!
Anmälan till årets friidrottsskola i sommar är nu öppen
Mångfaldsloppet 4/5
Nyheter från våra grupper
 
Nya Regler!
 
 
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott