Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS FRIIDROTT
Välkommen till Åhus Friidrott!

Friidrott är en idrott som ALLA kan utöva, oavsett ålder, kroppsstorlek och kön. Det är en allsidig och bred idrott som tränar hela kroppen och alla muskelgrupper. Under lekfulla och omväxlande former och med kunniga och utbildade ledare och tränare som tar hand om dig och din nyfikenhet på friidrott, efter ett tag kommer du också få möjligheter att prova på att tävla.

I vår idrott tränar flickor och pojkar på samma villkor och tillsammans, vilket också tränar gemenskap, den sociala biten och samspelet mellan könen. Vi bedriver träningar för åldersgrupper från 6 år och uppåt och har träningar såväl utom- som inomhus. 


Är du intresserad av att träna friidrott med oss? - Fyll i anmälan här >>

Ledaren kommer sedan att kontakta dig!

Varm dag på Kristianstads IP
2019-07-12 17:02
Igår anordnades Sommarspelen på plats inne på Kristianstad IP. De blev en härlig friidrottsdag i strålande sol där de yngre grupperna hade aktiva från vit och lila grupp på plats.
Sommarspelen gav skäl för namnet
2019-07-11 22:27
I strålande sommarväder arrangerades under torsdagen en nygammal variant av friidrottstävling på nyrestaurerade Kristianstad IP. Med kastbur på innerplan och möjligheter till hinderlöpning även för tjejer hade ca 230 startande fastnat för att ge Sommarspelen en chans. Detta resulterade i ca 540 starter från 9 år t o m veteraner trots att såväl Öresundsspelen som Världsungdomsspelen nyligen gått av stapeln.
I Wallanders fotspår
2019-07-09 22:00
Precis som tidigare år arrangerades även denna sommar det sk Wallanderloppet i Ystad. Loppet som är mycket populärt och oftast välorganiserat löps i i kommissarie Wallanders fotspår med Ystad Friidrott huvudarrangör.
Dax för Sommarspelen
2019-07-08 16:00
Nu på torsdag den 11 juli är det återigen dags för vår årliga tävling "fyndigt" kallad Sommarspelen. Fjolårets variant blev pga renovering och modernisering av bl a friidrottsdelen av Kristianstads Arenaområde inställd och ersatt av en förkortad höstvariant kallad Invigningsspelen. Nu är det dock dags att köra fullt ut med ett program som omfattar nästan samtliga grenar och klasser från 9 - år t o m veteraner.
Efter regn kommer solsken
2019-07-07 21:52
Den tredje dagen av Öresundsspelen präglades åter igen av regn och blåst. Men solen tittade fram emellan åt och då bjöds det också på bra resultat
Egna arrangemang i närtid
Nyheter från våra grupper
Sommarspelen, 12/07 12:22 
Sommarspelen, 06/07 22:28 
Sommarspelen, 05/07 14:38 
 
Klubben är Vaccinerad!
Svensk Friidrott
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott