ÅHUS FRIIDROTT
Välkommen till Åhus Friidrott!

Friidrott är en idrott som ALLA kan utöva, oavsett ålder, kroppsstorlek och kön. Det är en allsidig och bred idrott som tränar hela kroppen och alla muskelgrupper. Under lekfulla och omväxlande former och med kunniga och utbildade ledare och tränare som tar hand om dig och din nyfikenhet på friidrott, efter ett tag kommer du också få möjligheter att prova på att tävla.

I vår idrott tränar flickor och pojkar på samma villkor och tillsammans, vilket också tränar gemenskap, den sociala biten och samspelet mellan könen. Vi bedriver träningar för åldersgrupper från 6 år och uppåt och har träningar såväl utom- som inomhus. 


Är du intresserad av att träna friidrott med oss? - Fyll i anmälan här >>

Ledaren kommer sedan att kontakta dig!

"Jobbigt men jättekul" - Pannkakshelgens mest glädjande kommentar
2018-05-27 20:50


Under andra dagen av Pannkaksspelen i Eslöv var sex grönsvarta på banan och även denna dag visades framfötterna på olika sätt. Det var både de lite yngre och de som representerar damseniorlaget samt en comebackande aktiv och alla skall ha all heder för sina insatser.


Nya klubbrekord igen under dag 2!
2018-05-27 16:54
Göteborg levererade kanonväder även under söndagen. Lite mer moln på himlen men helt perfekt väder för sprint. Klubben hade två lag igång där F15- laget på 4x80m med Filippa Svensson, Sydney Karström, Emma Gerdes och Elsa Hjelm var först ut
Grönsvart variant av "smash - and - grab" gav nästan full pott
2018-05-26 19:05
I mycket behagligt löparväder avverkades idag - lördag -  Kristianstads Stadslopp med hela elva grönsvarta på startlinjen.


Nytt klubbrekord på svensk stafett!
2018-05-26 16:44

Årets Stafett-SM arrangeras i år på anrika Slottsskogsvallen i Göteborg. För andra året i rad har klubben lag.Två i F19 och ett i F15. 

Kastarna och höjdhopparna glänste i Eslöv
2018-05-26 15:25
Mycket pannkakor o glass för våra grönsvarta vid Pannkaksspelens första dag som belöning för jättefina insatser i framför allt kast men även höjd. 
Vår Castoramaranking i Sverige verkar ha förstärkts av det unga gardet som börjar trycka på och förhoppningen är att det uppmärksammas.
Anmälan till årets friidrottsskola i sommar är nu öppen
Nyheter från våra grupper
Sommarspelen, 25/05 13:25 
Röda (2004 - äldre), 22/05 23:04 
 
läsvärt om GDPR
Nya Regler!
 
 
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott