SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅHUS FRIIDROTT
Lila

Välkommen till lila gruppen
 
Tävling helgen lång
2021-08-29 21:31

I pandemins spår har det av förklarliga skäl nog vart betydligt mindre tävlingar sista året. Att då få komma iväg en hel helg för att tävla var något som många av våra aktiva lockades av.

Sommarspelen 2021 för lila gruppen
2021-07-26 10:15
Foton: Helena D och Linda A

Söndagen bjöd på sommarvärme och många fina resultat från friidrottarna födda 2009 i lila gruppen. Våra ungdomar tävlar i P13/F13 och hade under dagen möjlighet att hoppa längd o stav, kasta spjut, stöta kula samt springa 60 m.

 

Lila gruppen lämnade Contactspelen i Olofström med stora leenden
2021-07-05 09:41
Åhuskrigare från lila och blå gruppen

Under söndagen fick många av barnen i Åhus FIK äntligen möjlighet att tävla lite igen genom att Contactspelen i Olofström gick av stapeln. Trots att väderprognosen visat risk för regn och åska blev det en strålande härlig högsommardag och många fina prestationer på idrottsplatsen Dannfältet.

Rolig avslutning på en annorlunda säsong
2021-04-20 21:42

Även denna inomhussäsong har innefattat restriktioner och således har träningar och tävlingar påverkats. Rådande restriktioner har tvingat oss att tänka om och framförallt tänka nytt. Både tränare och aktiva har påverkats men när vi nu blickar tillbaka så får vi allt ge oss själva en klapp på axeln.

Klubbsamarbetet fortgår
2020-06-13 18:01
"Veckans grenar" fortskrider runt om i landet. Även om våra aktiva inte får tävla i den bemärkelsen att resultat publiceras så går det ändå utmärkt att arrangera minitävlingar för yngre aktiva där resultat istället skrivs ner på lappar direkt på plats. Självklart utifrån alla gällande rekommendationer kring sammankomster.
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Följ oss på Facebook!
Tävlingsregler 2021
Klubben är Vaccinerad!
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott