Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅHUS FRIIDROTT
Löpargrupper
Tre grönsvarta musketörer intog Bromölla
2019-03-09 15:02
En stundtals mycket kylig vind, duggregn skurvis och en flack bana som ibland gav visst lä men långt ifrån alltid. Så var de yttre förutsättningarna vid Maxilöpet i Bromölla denna lördag. Det var ibland så att arrangörsstabens funktionärer fick hålla i startbeachflaggorna annars blåste de omkull. Ca 70 löpsugna antog utmaningen och det skall de ha all heder av. TV - soffan och "Kollens" femmil var ju ett alternativ.
Starka löparinsatser på Åhus Trail Run
2019-03-02 17:37
Fotograf: Henke Söderlund

I samband med orienterarnas säsongspremiär i Furubodaterrängen arrangerade OK Pan också en trailvariant kallad Åhus Trail Run. Detta lopp har några år på nacken och hade i år även fått en ny variant, en 21 km - slinga.
San Silvestre de Zegema
2019-01-01 11:40
Som vi nämnde redan igår är nyårsafton en populär dag att springa diverse lopp med anknytning till det nya året. Detta gäller inte bara i vår omedelbara närhet utan även i den stora världen .....den utanför Sverige.
Nyårsfesten inleddes med löpning
2018-12-31 15:08
Världen runt arrangeras idag och i morgon olika Sylvesterlopp eller om man så vill sk Nyårslöp. I våra trakter arrangerar Ystads IF - Friidrott och UF Contact i Olofström sina resp lopp idag
Maraton - en grönsvart veteranfluga
2018-12-11 08:16
Många av våra veteraner väljer olika trailvarianter eller maratonlopp ute i den stora världen, dvs utanför Willands härad.
För många ett trevligt sätt att se olika storstäder på kombinerat med dessa löputmaningar
Firenze Marathon och Kristianstads Trail - helgens löparutmaningar
2018-11-25 21:03
När övriga Sverige förberedde sig för en helg via Vinterstudion (perfekt nov - dec -terapi) fanns vissa av våra tappra löpare i olika uppvärmningsfaser i Florens och i Bockebodaterrängen
Nyheter från föreningen
 
Klubben är Vaccinerad!
Föreningsdagar
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott