SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åhus Friidrott
Styrelse
Information till aktiva och vårdnadshavare med anledning av Covid-19
2020-10-11 14:59

Åhus friidrottsklubb följer friidrottsförbundets riktlinjer om träningar på föreningsnivå. 

 

Enligt dessa riktlinjer är det viktigt att:

o   Aldrig komma till träning när man har symptom på sjukdom

o   Ta det personliga ansvaret för att minimera riskspridning; handhygien och hålla avstånd, samlas endast i små grupper

o   Dela inte redskap alt. tvätta redskap noga mellan användning

o   Dela inte vattenflaskor

o   Insjuknar man under en friidrottsaktivitet ska man gå hem direkt. 

 

Då det kan vara svårt att tvätta redskap mellan varje utövares användning är det extra viktigt att tvätta händerna innan träning, efter toalettbesök, samt undvika att röra sig i ansiktet.


Vidare finns en starkt uppmaning om att alla friidrotts- och föreningsaktiviteter ska genomföras utomhus. Eftersom friidrotten kräver en del inomhusträning måste vi noga kontrollera så vi kan hålla avstånd och att städning fungerar samt att det finns möjligheter för god hygien. Det är också viktigt att föräldrar eller andra medföljare inte vistas i träningslokalerna, hämtning och lämning sker utanför. Det är också viktigt att grupperna håller sina platser.

 

Styrelsen ska i veckan kontakta kultur- och fritidsförvaltningen för att kontrollera så att städning fungerar, att antalet grupper som befinner sig i de olika hallarna vi använder är ok, att tillgång till tvål finns  osv. Mvh styrelsen


 
Följ oss på Facebook!
Tävlingsregler 2022
Klubben är Vaccinerad!
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott