Kallelse till årsmöte 2024 - söndag 21:e april kl. 14:00
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åhus Friidrott
Friidrottsskola

Friidrottsskola i sommar!
2020-04-15 20:15

Det är svårt att planera i det läget hela världen befinner sig i men Åhus Friidrottsklubb planerar för den traditionsenliga och mycket populära Friidrottsskolan på Åhus IP vardagar under veckorna 25 och 26

(2020-06-15 – 2020-06-26) mellan kl. 9.00 och 11.00.

Aktuella åldersgrupper är 2008 - 2013 där både tjejer och killar är hjärtligt välkomna. Du kan vara nybörjare, provat tidigare eller tränat i någon av våra grupper under vintern, vi kommer att anpassa träningen efter vad du kan och vad du är intresserad av.

 

Du kommer t ex att få prova på att springa kort, springa långt, häcklöpning, längdhopp, höjdhopp, kula, spjut, diskus och att springa stafett. Du får också chansen att lära dig olika sätt att värma upp, styrkegymnastik, och smidighetsträning.

 

Friidrottsskolan leds av klubbens aktiva ungdomar som har erfarenhet av olika instruktionsuppdrag både med barn och barn/ungdomar med en funktionsvariation.

 

Årets ansvarige ”rektor” studerar vid Idrottsvetenskapliga programmet vid Malmö Högskola.

 

Om du är intresserad vill vi ha din anmälan senast fredagen den 29 maj. Vi har stopp för intag när vi uppnått 50 st anmälda.

Kostnaden är 400:- (inkl. mellanmål). Inbetalningen återbetalas naturligtvis om vi tvingas ställa in lägret.

Friidrottsskolan är nu full och anmälan stängd!

Vi erbjuder hämtning av barn från Sånna och Rönnow, promenad till och från IP, vars önskan sker vid anmälan. Vi återkommer med tider för hämtningen veckan innan lägerstarten.

 


Vill du veta mera så hör av dig kvällstid till

Kerstin tel.nr. 0733-30 19 25


 
Följ oss på Facebook!
Kallelse till årsmöte
Regelboken 2022
Regeluppdateringar
Klubben är Vaccinerad!
Idrott i Elitklass
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott