Kallelse till årsmöte 2024 - söndag 21:e april kl. 14:00
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åhus Friidrott
Friidrottsskola

Nu är friidrottsskolan på Åhus IP igång
2021-06-21 14:11

Ledarna var redo, föräldrarna kom med barnen och barnen var fyllda av förväntan. Några av barnen tränar redan hos oss i föreningen, andra har varit med på friidrottsskolan förut och för några var det allra första gången de var på Åhus IP. Men alla barnen lämnade modigt sina föräldrar och anslöt sig till sin grupp.

Första timmen bestod av namnlekar och inledande friidrott. Några hoppade höjd, andra stötte kula, en tredje grupp hoppade över häckar och överallt av det energi och rörelse. Fruktstund med bananer innan himlen plötsligt mörknade och det mullrade från horisonten. Alla grupperna samlades in under taket och det var i sista sekunden för sedan öppnade sig himlen och blixtrarna avlösa varandra under en hel timmes tid. Tur att vi har ledare som är så trygga i sina roller. Många små barn blev ledsna och rädda, andra barn vill ut och ha regndans, många ville att man skulle ringa efter pappa eller mamma och allt detta fördelade våra ledare ut och ordnade med. Många ledare hade 4-6 ledsna barn i knäna som sökte tröst, då har man snabbt byggt upp förtroende hos barnen. Det blev en annorlunda start, men allt slutade ju bra och nu skiner solen igen och bara väntar på att tisdagen ska komma så vi får fortsätta vårt läger under lite bättre väderförhållande.

 

 

//Ledarna

 

 
Följ oss på Facebook!
Kallelse till årsmöte
Regelboken 2022
Regeluppdateringar
Klubben är Vaccinerad!
Idrott i Elitklass
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott