Kallelse till årsmöte 2024 - söndag 21:e april kl. 14:00
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åhus Friidrott
Friidrottsskola

Välkommen till sommarens Friidrottsskola på Åhus IP!
2024-03-01 09:00

Åhus Friidrottsklubb planerar för den traditionsenliga och mycket populära Friidrottsskolan utomhus på Åhus IP vardagar under perioden 2024-06-10 till 2024-06-20 mellan kl. 9.00 och 11.00.

Aktuella åldersgrupper är 2012 2017 och både tjejer och killar är hjärtligt välkomna. Du kan vara nybörjare, provat tidigare eller tränat i någon av våra grupper under vintern Vi kommer att anpassa träningen efter vad du kan och vad du är intresserad av.

 

Du kommer t ex att få prova på att springa kort, springa långt, häcklöpning, längdhopp, höjdhopp, kula, spjut, diskus och att springa stafett. Du får också chansen att lära dig olika sätt att värma upp, styrkegymnastik och rörlighetsträning.

 

Friidrottsskolan leds av klubbens aktiva ungdomar som har varierad erfarenhet av olika instruktionsuppdrag både med barn och barn/ungdomar med en funktionsvariation.

 

Om du är intresserad vill vi ha din anmälan senast den 25 maj. Vi har preliminärt stopp i antagningen när vi uppnått 60 anmälda barn. Vissa år har tyvärr lägret blivit fullbokat och alla som ville deltaga har inte kunnat erbjudas plats – så planera ert eventuella deltagande i god tid. Kostnaden är 700:- (inkl. mellanmål).

Anmälan sker via denna länk: Anmälan »

OBS - Vi kommer att erbjuda hämtning/lämning av barn på Sånnaskolan i år. - OBS

 

Vi vill gärna betona att löparbanorna på Åhus IP under Friidrottsskola preliminärt kommer att bevattnas för att undvika ev irriterande "rök/damm" från underlaget. Övriga friidrottsområden har gräs- och allvädersbeläggning. Frågan diskuteras ingående av berörda kommunala förvaltningar.

 

Vill du veta mera så hör av dig till

Mats Larsson via mattzhahus@gmail.com

Viktor Sällberg via tel 0700191002

 

Välkommen med din anmälan!

 

 

 
Följ oss på Facebook!
Kallelse till årsmöte
Regelboken 2022
Regeluppdateringar
Klubben är Vaccinerad!
Idrott i Elitklass
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott