SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åhus Friidrott
Friidrottsskola
Välkommen till Friidrottsskola i sommar på Åhus IP!
2022-03-28 09:00

Åhus Friidrottsklubb planerar för den traditionsenliga och mycket populära Friidrottsskolan utomhus på Åhus IP vardagar under veckorna 24 och 25

(2022-06-13 till 2022-06-23) mellan kl. 9.00 och 11.00.

Aktuella åldersgrupper är 2010 2015, både tjejer och killar är hjärtligt välkomna. Du kan vara nybörjare, provat tidigare eller tränat i någon av våra grupper under vintern, vi kommer att anpassa träningen efter vad du kan och vad du är intresserad av.

 

Du kommer t ex att få prova på att springa kort, springa långt, häcklöpning, längdhopp, höjdhopp, kula, spjut, diskus och att springa stafett. Du får också chansen att lära dig olika sätt att värma upp, styrkegymnastik och smidighetsträning.

 

Friidrottsskolan leds av klubbens aktiva ungdomar som har erfarenhet av olika instruktionsuppdrag både med barn och barn/ungdomar med en funktionsvariation.

 

Om du är intresserad vill vi ha din anmälan senast fredagen den 27 maj. Vi har stopp i antagningen när vi uppnått 80 anmälda barn. Sista åren har tyvärr lägret blivit fullbokat och alla som ville deltaga har inte kunnat erbjudas plats – så planera ert eventuella deltagande i god tid. Kostnaden är 500:- (inkl. mellanmål).

Anmälan sker via denna länk: Anmälan »

Vi erbjuder hämtning av barn från Sånnaskolan, promenad till och från IP, vars önskan sker vid anmälan. Vi återkommer med tider för hämtningen veckan innan lägerstarten.

 

Friidrottsskola 2022.pdf »

 

 

 

Vill du veta mera så hör av dig kvällstid till

Kerstin tel.nr. 0730-40 42 07

 

 

 
Följ oss på Facebook!
Tävlingsregler 2021
Klubben är Vaccinerad!
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott