SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åhus Friidrott
Friidrottsskola
Välkommen till sommarens Friidrottsskola på Åhus IP!
2023-03-16 13:22

Åhus Friidrottsklubb planerar för den traditionsenliga och mycket populära Friidrottsskolan utomhus på Åhus IP vardagar under veckorna 24 och 25

(2023-06-12 och 2023-06-26) mellan kl. 9.00 och 11.00.

Aktuella åldersgrupper är 2011  2016 och både tjejer och killar är hjärtligt välkomna. Du kan vara nybörjare, provat tidigare eller tränat i någon av våra grupper under vintern Vi kommer att anpassa träningen efter vad du kan och vad du är intresserad av.

 

Du kommer t ex att få prova på att springa kort, springa långt, häcklöpning, längdhopp, höjdhopp, kula, spjut, diskus och att springa stafett. Du får också chansen att lära dig olika sätt att värma upp, styrkegymnastik och rörlighetsträning.

 

Friidrottsskolan leds av klubbens aktiva ungdomar som har varierad erfarenhet av olika instruktionsuppdrag både med barn och barn/ungdomar med en funktionsvariation.

 

Om du är intresserad vill vi ha din anmälan senast den 26 maj. Vi har preliminärt stopp i antagningen när vi uppnått 60 anmälda barn. Sista åren har tyvärr lägret blivit fullbokat och alla som ville deltaga har inte kunnat erbjudas plats – så planera ert eventuella deltagande i god tid. Kostnaden är 600:- (inkl. mellanmål).

Anmälan sker via denna länk: Anmälan »

Vi erbjuder INTE  hämtning/lämning av barn på Sånnaskolan i år.

 

Vi vill gärna betona att löparbanorna på Åhus IP under Friidrottsskola kommer att BEVATTNAS för att undvika ev irriterande "rök" från underlaget. Övriga friidrottsområden har allvädersbeläggning.

 

Vill du veta mera så hör av dig till

Mats Larsson via mattzhahus@gmail.com

 

Välkommen med din anmälan!

 

 

 
Följ oss på Facebook!
Tävlingsregler 2022
Klubben är Vaccinerad!
Idrott i Elitklass
Våra Sponsorer
 
 
Stöd Åhus friidrott